Sweet Soul Music 1965 (CD)

Diverse Soul

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Voice Your Choice
  2. Boy Fron New York City
  3. Hold What You've Got
  4. Twine Time
  5. Don't Mess Up a Good Thing
  6. My Girl
  7. Shotgun
  8. People Get Ready
  9. Got To Get You Off My Mind
  10. Iko Iko
  11. I'll Be Doggone
  12. Entertainer
  13. Baby I'm Yours
  14. Boot-Leg
  15. I've Been Loving You Too Long (To Stop Now)
  16. We're Gonna Make It
  17. Back In My Arms Again
  18. Oo Wee Baby I Love You
  19. I Can't Help Myself (Sugar Pie Honey Bunch)
  20. Ride Your Pony
  21. In the Midnight Hour
  22. Sitting In the Park
  23. 'In' Crowd
  24. Papa's Got a Brand New Bag Part 1
  25. Tracks of My Tears
  26. Think
  27. Treat Her Right
  28. Rescue Me
  29. See Saw
  30. Take Me In Your Arms (Rock Me a Little While)


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 30 Artist Diverse Soul
Label Bear Family Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BCD16871