Swing Slow & Cha-Cha-Cha (CD)

Della Reese

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Come On A My House
  2. Why Don´t You Do Right
  3. Diamonds Are A Girls Best Friend
  4. When A Woman Loves A Man
  5. Baby Won´t You Please Come Home
  6. You´re Driving Me Crazy
  7. I´m Beginning To See The Light
  8. You´re Nobody Till Somebody Loves You
  9. It´s So Nice To Have A Man Around
  10. Tea For Two
  11. Call Me
  12. I Get The Blues When It Rains
  13. There´s Nothing Like A Boy
  14. Whatever Lola Wants
  15. Three O´Clock In The Morning
  16. Daddy
  17. I´m Just A Lucky So And So
  18. Let´s Get Away From It All
  19. I´ll Get By
  20. And Now
  21. How Did He Look
  22. Someday
  23. Woncha Come Home Bill Bailey
  24. The Most Beautiful Words
  25. Don´t You Know
  26. Not One Minute More



Utgitt 2001 Format CD
Antall disker 1 Antall spor 26
Artist Della Reese Label RCA
Leverandør Import Bestillingsnummer RCVE184439.2