Swing The Most / Hear & Now (CD)

The Shirelles

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. What A Sweet Thing That Was
  2. Oh No Not My Baby
  3. Get Rid Of Him
  4. His Lips Get In The Way
  5. That Boy Is Messin' Up My Mind
  6. Why Does Every Boy Remind Me Of You
  7. Foolish Little Girl
  8. Girl Is Not A Girl, A
  9. Please Go Away
  10. I Might Like It
  11. What Does A Girl Do
  12. Lonesome Native Girl
  13. Tonight You're Gonna Fall In Love With Me
  14. Maybe Tonight
  15. Make The Night A Little Longer
  16. Doomsday
  17. Sha-La-La
  18. Don't Say Goodnight And Mean Goodbye
  19. Lost Love
  20. Only Time Will Tell
  21. Hard Times
  22. Gospel Truth, The
  23. Not For All The Money In The World


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 23 Artist The Shirelles
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1239