Swingville / At Ease With Coleman Hawkins - The 1959-60 Studio Quartets (CD)

Red Garland

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. It's A Blue World
  2. I Want To Be Loved
  3. Red Beans
  4. Bean's Blues
  5. Blues For Ron
  6. For You, For Me, Forevermore
  7. While We're Young
  8. Then I'll Be Tired Of You
  9. Mighty Like A Rose
  10. At Downing
  11. Trouble Is A Man
  12. Poor Butterfly
  13. I'll Get By


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Coleman Hawkins, Red Garland
Label Essential Jazz Classics Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EJC55478