Synger Munchs Hjerteblod (CD)

Lars Lillo-Stenberg

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Bilder som Pikene På Broen, Madonna, Det Syke Barnet, Vampyr og ikoniske Skrik gjorde Edvard Munch til en verdensberømt maler, tegner og grafiker. 150 år etter at Munch ble født feires kunstneren med Lars Lillo-Stenbergs album Synger Munchs Hjerteblod. Her har Edvard Munchs skrevne ord blitt omformet til tekster som synges til nyskrevne melodier av og med Lillo-Stenberg.

Tekstene beskriver kjente kunstverk som Skrik, Melankoli og Madonna, men så er det også tekster basert på andre poetiske utfall og notater mer i dagbokform. Av alt Munch skrev er dette selvsagt bare en smakebit, men det er en bit som til gjengjeld kan smakes på massevis av ganger.

Bakgrunnen for at disse sangene oppsto er en forestilling som går under navnet "Hjerteblod". Ideen ble satt i regi av harpist Ellen Sejersted Bødtker som i 2009 ringte sin gamle klassekamerat Lars for å invitere ham inn i prosjektet, og etterhvert begynte disse sangene å ta form. Besetningen i denne studioversjonen, innspilt så godt som live i Rainbow Studio i Oslo, er hovedsakelig som i forestillingen: Lars Lillo-Stenberg (sang, flygel, gitar), Ellen Sejersted Bødtker (harpe) og Ole Henrik Moe (fiolin, sag, sang).

Sporliste

 1. Jeg stanset opp
 2. Jeg vil ikke lenger være høflig
 3. Eftermæle
 4. Milliarder av kloder
 5. To måner
 6. Jeg må male det jeg så
 7. Underlige trær
 8. Måneskinn
 9. Kyss
 10. Melankoli
 11. Rovfugl
 12. Skrik
 13. Hjerteblod

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Lars Lillo-Stenberg
Label WM Norge Bestillingsnummer 5054196002527