Take Good Care Of My Baby / A Bobby Vee Recording Session (CD)

Bobby Vee

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Take Good Care Of My Baby
  2. Will You Love Me Tomorrow
  3. Remember Me, Huh
  4. He Will Break Your Heart
  5. Who Am I
  6. Run To Him
  7. Walkin' With My Angel
  8. Raining In My Heart
  9. Go On
  10. Little Flame
  11. So You're In Love
  12. Hark, Is That A Cannon I Hear
  13. What's Your Name
  14. My Golden Chance
  15. You Better Move On
  16. Please Don't Ask About Barbara
  17. Forget Me Not
  18. Sharing You
  19. In My Baby's Eyes
  20. Tenderly Yours
  21. I Can't Say Goodbye
  22. Teardrops Fall Like Rain
  23. Guess Who
  24. Forever Kind Of Love, A


Format CD Sjanger Rock
Antall spor 24 Artist Bobby Vee
Label BGO Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BGOCD438