Take Me Back (CD)

Tim & Mollie O'Brien

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Leave That Liar Alone
  2. Sweet Sunny South
  3. I Love You A Thousand Ways
  4. Just Someone I Used To Know
  5. Down To The Valley To Pray
  6. Wave The Ocean, Wave The Sea
  7. Your Long Journey
  8. When The Roses Bloom In Dixieland
  9. Unwed Fathers
  10. Nobody´s Fault But Mine
  11. Papa´s On The Housetop
  12. Dream Of The Miner´s Child
  13. Christ Was Born In Bethlehem


Utgitt 1988 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Tim & Mollie O'Brien, Tim O'Brien
Label Sugar Hill Leverandør Import
Bestillingsnummer SUH3766.2