Inngår i kampanje

Take Me To Rio - Ultimate Hits Made In The Iconic Sound Of Brazil) (CD)

Diverse Artister

134,25 13425 Veil. pris 179,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hey Ya! (feat. OutKast)
  2. I Like to Move It (feat. Dughettu)
  3. Dance with Somebody (feat. Mando Diao)
  4. The Time Is Now (feat. Moloko)
  5. Back Home (feat. Fritz Kalkbrenner)
  6. Walking on Sunshine (feat. Katrina & the Waves)
  7. The Message (feat. Grandmaster Flash & The Furious Five)
  8. Love Is the Drug (feat. Bryan Ferry)
  9. Heart of Glass (feat. Blondie)
  10. When the Beat Drops Out (feat. Marlon Roudette)
  11. Amoroso (feat. Rio Jazz Unlimited)
  12. Iko Iko (feat. Carioca 22)
  13. Sexbomb (feat. Mousse T. & Emma Lanford)
  14. Samba Da Lua (feat. Mauricio)
  15. Nothing Really Matters (feat. Mr. Probz)


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Diverse Artister
Label BMG Rights Management Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 4050538217865