Take Me To The River 1978-1982: Levon Helm (ABC) / Levon Helm (Capitol) (CD)

Levon Helm

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ain´t No Way to Forget You
  2. Driving at Night
  3. Play Something Sweet
  4. Sweet Johanna
  5. I Came Here to Party
  6. Take Me to the River
  7. Standing on a Mountaintop
  8. Let´s Do It in Slow Motion
  9. Audience for My Pain
  10. You Can´t Win ´Em All
  11. Lucrecia
  12. Even a Fool Would Let Go
  13. I´ve Got a Bet with Myself
  14. Money
  15. Get Out Your Big Roll Daddy
  16. Willie and the Hand Jive
  17. The Got Song
  18. Give a Little Bit
  19. God Bless ´Em All
  20. Summertime Blues


Utgitt 2011 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Levon Helm
Label Raven Leverandør Import
Bestillingsnummer RVEN340.2