Take Off Your Colours (CD)

You Me At Six

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Jealous Minds Think Alike
  2. Behind Blue Eyes
  3. Call That A Comeback
  4. Jealous Minds Think Alike
  5. Save It For The Bedroom
  6. Take Off Your Colours
  7. You've Made Your Bed (So Sleep In It)
  8. If You Run
  9. Tigers And Sharks
  10. If I Were In Your Shoes
  11. Always Attract
  12. Nasty Habits
  13. Rumour



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist You Me At Six
Label Epitaph Leverandør Import
Bestillingsnummer EPT87030.2