Take Your Pleasure Where You Find It: The Best Of The RCA Years (CD)

Wilson Pickett

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. Take Your Pleasure Where You Find It
  2. Mr. Magic Man
  3. Soft Soul Boogie Woogie
  4. Mighty Mouth
  5. What Good Is A Lie
  6. Was Too Nice, I
  7. Take A Closer Look At The Woman You're With
  8. You're The One
  9. Join Me And Let's Be Free
  10. Keep Walking Straight Ahead, I
  11. If You Need Me
  12. Higher Consciousness
  13. Smokin' In The United Nations
  14. Love Is Beautiful
  15. Take A Look
  16. Sin Was The Blame
  17. Take The Pollution Out Your Throat
  18. Is Your Love Life Better
  19. Baby Man
  20. Can't Let My True Love Slip Away, I


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 20
Artist Wilson Pickett Label RCA US
Leverandør Sony Bestillingsnummer 74321588142