Takemitsu: Complete Solo Piano Music (CD)

Robert Von Bahr

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Litany
  2. Slowly and sadly and as if to converse with
  3. Quietly and with a cruel reverberation
  4. A song of love
  5. Piano Distance
  6. For away
  7. Les Yeux clos
  8. Rain tree sketch
  9. Rain tree sketch II
  10. Les Yeux clos II


Utgitt 1996 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Ingo Petry, Noriko Ogawa, Robert Von Bahr, Toru Takemitsu
Label BIS Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer BIS805