Talented Touch - Special Edition (CD)

Talented Touch - Special Edition (CD)

Hank Jones

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. If I Love Again
  2. My One and Only Love
  3. Don't Ever Leave Me
  4. It's Easy To Remember
  5. You Are My Love
  6. Blue Lights
  7. The Blue Room
  8. A Sunday Kind of Love
  9. Star Eyes
  10. Let Me Know
  11. Try a Little Tenderness
  12. Easy To Love
  13. Hallelujah!
  14. Do Nothing till You Hear From Me
  15. Polka Dots and Moonbeams
  16. Ain't We Got Fun
  17. Blues For Sal
  18. Minor's Club
  19. Walk Chicken Walk with Your Head Picked Bald to the Bone
  20. They Look Alike
  21. Out of Braith
  22. Ruby, My Dear
  23. The Legal Nod
  24. Koolin' in the Kitchen
  25. Koolin' on the Settee


Utgitt 1958 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Hank Jones
Label Essential Jazz Classics Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer EJC55475