Tales Of Creation (2CD)


199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Prophecy, The
  2. Dark Reflection
  3. Voices In The Wind
  4. Under The Oak
  5. Tears
  6. Into The Unfathomed Tower: Part I Dance Of The Fay/Part II Magic/Entering The Tower/Part III Dance Of The Fay (reprise)/Part IV Souls Flight/Part V Towards The Unknown/Part VI Choir Of Angels/Part VII Outside The Gates Of Heaven
  7. At The Edge Of Heaven
  8. Somewhere In Nowhere
  9. Through The Infinite Halls Of Death
  10. Dawn
  11. Tale Of Creation, A
Disk 2
  1. Dark Reflections (demo - bonus track)
  2. Under The Oak (demo - bonus track)
  3. Into The Unfathomed Tower (demo - bonus track)
  4. Somewhere In Nowhere (demo - bonus track)
  5. Tale Of Creation (demo - bonus track)
  6. Interview (bonus track)
  7. Dark Reflections (video - bonus track)



Utgitt 1989 Format 2CD
Sjanger Metal Antall spor 18
Artist Candlemass Label Peaceville
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer CDVILED204X