Talk Of The Grapevine 2 (USA-import) (CD)

Diverse Soul

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Not Me Baby
  2. Blowing My Mind To Pieces
  3. Are You Angry
  4. Baby You Know I Need You
  5. I'll Be Back
  6. I Can't Do Without You
  7. I'm Not In Love With You Anymore
  8. I Really Love You
  9. When You Move You Lose
  10. Are You For Real
  11. Soul Step
  12. My Little Cottage (By The Sea)
  13. She's Wanted (In Three States)
  14. This Heart Can't Take No More
  15. You Fixed It
  16. I Can Stand A Little Bit More
  17. You Girl
  18. When I'm Ready
  19. My Faith In You Is All Gone
  20. Oh Yeah Yeah Yeah
  21. I'll Keep Holding On
  22. Every Day (I Love You Just A Little Bit More)
  23. That's The Same Thing
  24. I'd Like To Have You


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Diverse Soul
Label Grapevine Bestillingsnummer GRPV3024.2