Tall Tales (CD)

Hot Club Of Cowtown

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Draggin' The Bow
  2. Emily
  3. Darling You And I Are Through
  4. I Can't Tame Wild Women
  5. When I Lost You
  6. You Can't Take It With You
  7. Wildcat
  8. Always And Always
  9. I Laugh When I Think About How I Cried Over You
  10. Joe Bob Rag
  11. There'll Be Some Changes Made
  12. Red Hot Mama
  13. Bonaparte's Retreat
  14. Polka Dots And Moonbeams
  15. Sally Goodin



Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Hot Club Of Cowtown
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer HIG8104.2