Tankerop (CD)

Gunnhild Sundli

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Gunnhild Sundli, tidligere profilert vokalist i Gåte, albumdebuterer som soloartist.

Etter noen år på teaterscenen, langt vekk fra artisthverdagen og turnélivet hun kjente så altfor godt som Gåte-vokalist, begynte Gunnhild Sundli å lage musikk igjen. Alene. Hun brukte noen år på å bli ferdig, på å finne tilbake til seg selv etter at Gåte-eventyret tok slutt (og hun selv var utslitt). Hun har lært at lykken finner man i seg selv, ikke hos andre. At forhold ikke nødvendigvis varer evig, og at sorg må få lov til å være en del av deg - så lenge den ikke blir deg.

Tankerop viser hele spekteret fra Gunnhilds dagbok. Her er savn, ensomhet og frustrasjon, men også lidenskap, kjærlighet og ømhet. Musikken veksler fra sarte, yndige "Du e nær", via fandenivolske "Gi mæ fred", til mer rendyrkede poplåter som "Endring" og "Dræg". Den røde tråden er Gunnhilds klokkeklare stemme, de svært personlige tekstene og det musikalske bakteppet produsert av Jostein Ansnes og Magnus Børmark.

Sporliste

 1. Når e tid
 2. Dræg
 3. Glimt
 4. Du e nær
 5. Hele oss sjøl
 6. Lyset
 7. Gi mæ fred
 8. Tankerop
 9. Endring
 10. Hjem
 11. Sann
 12. Drøm

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Gunnhild Sundli
Label EMI Norge Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5099990334320

Anmeldelser