Tchaikovsky/Offenbach: Ballet Music (CD)

Richard Bonynge

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Miniature Overture; ACT 1 - Decoration of the Christmas Tree
  2. March
  3. Children's Galop and Entry of the Parents
  4. Arrival of Drosselmayer
  5. The Nutcracker and Grandfather Dance
  6. Departure of the guests - Night
  7. The Battle and Transformation Scene
  8. The forest of fir trees in Winter (Journey through the snow)
  9. Waltz of the Snowflakes
  10. ACT 2 - The Enchanted Palace of the Kingdom of Sweets (The magic castle)
  11. Arrival of Clara and the Nutcracker
  12. Divertissement:
  13. Chocolate (Spanish Dance); Coffee (Arab Dance); Tea (Chinese Dance); Trepak (Russian Dance); Dance of the Mirlitons (Flu
  14. Waltz of the Flowers
  15. Pas de deux (The Prince and the Sugar-Plum Fairy); Variation I (Tarantella); Variation II (Dance of the Sugar-Plum Fairy
  16. Final Waltz and Apotheosis.
  17. ADDITIONAL ITEM FOR DIVERTISSEMENT - Gigue (English Dance): orch Lanchbery.
  18. Le Papillon


Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Klassisk Antall disker 2
Antall spor 18 Artist Jacques Offenbach, London Symphony Orchestra, Michael Woolcock, National Philharmonic Orchestra, Pyotr Ilyich Tchaikovsky, Richard Bonynge
Label Decca Bestillingsnummer 4448272