Teach Me Tonight (CD)

Blossom Dearie

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Tea For Two
  2. Surrey With The Fringe On Top, The
  3. Moonlight Saving Time
  4. It Amazes Me
  5. If I Were A Bell
  6. We're Together
  7. Teach Me Tonight
  8. Once Upon A Summertime
  9. Down With Love
  10. Manhattan
  11. Doop Doo De Doop (A Doodlin' Song)
  12. Our Love Is Here To Stay
  13. Just One Of Those Things
  14. Like Someone In Love
  15. Between The Devil And The Deep Blue Sea
  16. They Say It's Spring
  17. Try Your Wings
  18. Bang Goes The Drum (And You're In Love)
  19. Riviera, The
  20. Middle Of Love, The
  21. Plus Je T'Embrasse
  22. Give Him The Oh La La
  23. Let Me Love You
  24. I Walk A Little Faster
  25. I'm In The Mood For Love



Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Blossom Dearie
Label él/Cherry Red Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer ACMEM167CD