Teatro (CD)

Willie Nelson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ou Es-Tu, Mon Amour =
  2. Where Are You, My Love?
  3. I Never Cared For You
  4. Everywhere I Go
  5. Darkness On The Face Of The Earth
  6. My Own Peculiar Way
  7. These Lonely Nights
  8. Home Motel
  9. Maker, The
  10. I Just Can't Let You Say Good-bye
  11. I've Just Destroyed The World
  12. Somebody Pick Up My Pieces
  13. Three Days
  14. I've Loved You All Over The World
  15. Annie



Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Country Antall spor 15
Artist Willie Nelson Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer ISL524548.2