Teddy/It's Time For Love (CD)

Teddy Pendergrass

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. You Can't Hide From Yourself
  2. Somebody Told Me
  3. Be Sure
  4. And If I Had
  5. I Don't Love You Anymore
  6. Whole Town's Laughing At Me
  7. Easy Easy Got To Take It Easy
  8. More I Get The More I Want
  9. Life Is A Song Worth Singing
  10. Only You
  11. Cold Cold World
  12. Get Up Get Down Get Funky Get Loose
  13. Close The Door
  14. It Don't Hurt Now
  15. When Somebody Loves You Back



Utgitt 1979 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Teddy Pendergrass
Label Edsel Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DIAB410