Teenage Dream (CD)

Katy Perry

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Katy Perry holder seg til poprøttene på oppfølgeren til kjempesuksessen One Of The Boys fra 2008. Anført av hitsinglen "California Gurls", med Snoop Dogg på gjestevers, leverer hun et dusin poplåter av det fengende, radiovennlige slaget. Perry har selv beskrevet albumet som The Cardigans' "Love Fool" møter Madonnas "Into The Groove", og 80-tallsreferansene florerer.

Albumet åpner med det lettbente og dansbare tittelsporet, "Firework" byr på dance-elementer, mens "Peacock" er en slags 2010-utgave av Toni Basils 1982-hit "Mickey". Perry er sexy og flørtende, og det er lett å se for seg at flere av låtene framføres med forloveden, den britiske komikeren Russel Brand, i tankene - men hun får også inn et stikk til eks-kjæreste og Gym Class Heroes-frontmann Travis McCoy ("Circle The Drain"). Nesten industrielle "E.T" befinner seg i den tyngre enden av Perry-skalaen, mens den avsluttende pianoballaden "Not Like The Movies" er albumets sarteste øyeblikk. Variasjonen er der, men albumets essens er ikke til å ta feil av: Teenage Dream er tvers igjennom pop, og Katy Perry er tvers igjennom popstjerne.

Greg Wells (Pink, OneRepublic, Mika) og Dr. Luke (Kelly Clarkson, Pink, Kesha) bidrar også denne gang på produsentsiden, det samme gjør Max Martin (svensken som gjorde Britney Spears og Backstreet Boys til superstjerner), den norske superduoen Stargate (Beyoncé, Rihanna, Ne-Yo) og Benny Blanco (Kesha, Mike Posner, Justin Bieber).

Sporliste

 1. Teenage Dream
 2. Last Friday Night (T.G.I.F.)
 3. California Gurls - (feat. Snoop Dogg)
 4. Firework
 5. Peacock
 6. Circle The Drain
 7. The One That Got Away
 8. E.T.
 9. Who Am I Living For?
 10. Pearl
 11. Hummingbird Heartbeat
 12. Not Like The Movies
 13. California Gurls (feat. Snoop Dogg) (Passion Pit Main Mix)
 14. Teenage Dream (Kaskade Club Remix)

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2010 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Katy Perry
Label Capitol Leverandør Import
Bestillingsnummer CAP84601.2

Anmeldelser