Tell Mama: The Complete Muscle Shoals Sessions (CD)

Etta James

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Tell Mama
  2. I'd Rather Go Blind
  3. Watch Dog
  4. The Love of My Man
  5. I'm Gonna Take What He's Got
  6. The Same Rope
  7. Security
  8. Steal Away
  9. My Mother in Law
  10. Don't Lose Your Good Thing
  11. It Hurts Me So Much
  12. Just a Little Bit
  13. Do Right Woman, Do Right Man
  14. You Took It
  15. I Worship the Ground You Walk On
  16. I Got You Babe
  17. You Got It
  18. I've Gone Too Far
  19. Misty
  20. Almost Persuaded
  21. Fire
  22. Do Right Woman, Do Right Man


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Etta James
Label MCA Leverandør Import
Bestillingsnummer MCA112518.2