Tell The Devil I'm Getin' There As Fast As I Can (CD)

Ray Wylie Hubbard

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. God Looked Around
  2. Dead Thumb King
  3. Spider, Snaker And Little Sun
  4. Lucifer And The Fallen Angels
  5. Open G
  6. House Of The White Rose Boquet
  7. Tell The Devil I'm Gettin' There As Fast As I Can ( Special Guests Eric Church And Lucinda Williams)
  8. The Rebellious Sons (With Special Guest Bright Lights Social Hour)
  9. Old Wolf
  10. Prayer
  11. In Times Of Cold (With Special Guest Patty Griffin)


Utgitt 2017 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Ray Wylie Hubbard
Label Bordello Rec. Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BOR17005