Telling The Trees (CD)

RM Hubbert

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Dinosaur Where We Fell In Love (with Anneliese Mackintosh)
  2. Self Portrait In A Convex Mirror (with Anneke Kampman)
  3. In Accordia (with Rachel Grimes)
  4. I Can Hold You Back (with Kathryn Williams)
  5. Sweet Dreams (with Marnie)
  6. The Dog (with Kathryn Williams)
  7. The Unravelling (with Martha Ffion)
  8. Probably Will / Probably Do (with Sarah J. Stanley)
  9. KAS (with Aby Vulliamy)
  10. Yew Tree (with Karine Polwart)
  11. Chelsea Midnight (with Eleanor Friedberger)


Utgitt 2016 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist RM Hubbert
Label Chemikal Underground Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CHEM238CD


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende