Tennessee Saturday Night - Best Of (2CD)

Red Foley

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Smoke On The Water
  2. There's A Blue Star Shining Bright
  3. Hang Your Head In Shame
  4. I'll Never Let You Worry My Mind
  5. Shame Shame On You
  6. Harriet
  7. Have I Told You Lately That I Love You
  8. Old Shep
  9. That's How Much I Love You
  10. New Petty Blonde (Jolie Blon)
  11. Freight Train Boogie
  12. Tennessee Saturday Night
  13. Never Trust A Woman
  14. Blues In My Heart
  15. Tennessee Border
  16. Candy Kisses
  17. Tennessee Polka
  18. Sunday Down In Tennessee
  19. I Gotta Have My Baby Back
  20. Careless Kisses
  21. Just A Closer Walk With Thee
  22. When God Dips His Love In My Heart
  23. Steal Away
  24. Don't Be Ashamed Of Your Age
  25. Chattanooga Shoe Shine Boy
  26. Sugarfoot Rag
Disk 2
  1. Birmingham Bounce
  2. Mississippi
  3. Old Kentucky Fox Chase
  4. Hillbilly Fever
  5. Hobo Boogie
  6. Goodnight Irene
  7. Night Train To Memphis
  8. Crawdad Song
  9. Hot Rod Race
  10. Peace In The Valley
  11. Alabama Jubilee
  12. Midnight
  13. Lovebug
  14. Giles County
  15. No One To Cry To
  16. Home In San Antone
  17. Thinking Of The One I Love
  18. Foggy River
  19. Cheatin' On You Baby
  20. I Only Want A Buddy Not A Sweetheart
  21. Beaver Creek
  22. Old Macdonald Had A Farm
  23. Hearts Of Stone
  24. Renfro Valley Home
  25. Salty Dog Rag
  26. Milk Bucket Boogie


Utgitt 2002 Format 2CD
Sjanger Country Antall spor 52
Artist Red Foley Label Cosmos Music Group
Leverandør Playground Bestillingsnummer PVCD105