Thank You For The Music (4CD)


349,00 34900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. People Need Love
  2. Another Town, Another Train
  3. He Is Your Brother
  4. Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough)
  5. Ring Ring
  6. Waterloo
  7. Hasta Manana
  8. Honey, Honey
  9. Dance (While The Music Still Goes On)
  10. So Long
  11. I've Been Waiting For You
  12. I Do, I Do, I Do, I Do, I Do
  13. S.O.S.
  14. Mamma Mia
  15. Fernando
  16. Dancing Queen
  17. That's Me
  18. When I Kissed The Teacher
  19. Money, Money, Money
  20. Crazy World
  21. My Love, My Life
Disk 2
  1. Knowing Me, Knowing You
  2. Happy Hawaii
  3. Name Of The Game, The
  4. I Wonder (Departure) (live)
  5. Eagle
  6. Take A Chance On Me
  7. Thank You For The Music
  8. Summer Night City (full length version, previously unreleased)
  9. Chiquitita
  10. Lovelight
  11. Does Your Mother Know
  12. Voulez-Vous
  13. Angeleyes
  14. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
  15. I Have A Dream
Disk 3
  1. Winner Takes It All, The
  2. Elaine
  3. Super Trouper
  4. Lay All Your Love On Me
  5. On And On And On
  6. Our Last Summer
  7. Way Old Friends Do, The
  8. Visitors, The
  9. One Of Us
  10. Should I Laugh Or Cry
  11. Head Over Heels
  12. When All Is Said And Done
  13. Like An Angel Passing Through My Room
  14. Day Before You Came, The
  15. Cassandra
  16. Under Attack
Disk 4
  1. Put On Your White Sombrero (demo, previously unreleased)
  2. Dream World (demo, previously unreleased)
  3. Thank You For The Music (demo, previously unreleased)
  4. Hej Gamle Man
  5. Merry-Go-Round
  6. Santa Rosa
  7. She's My Kind Of Girl
  8. MEDLEY: Pick A Bale Of Cotton/On Top Of Old Smokey/Midnight Special
  9. You Owe Me One
  10. MEDLEY: Slipping Through My Fingers/Me And I (live, previously unreleased)
  12. MEDLEY: Waterloo (French version)/Waterloo (Swedish version)
  13. MEDLEY: Ring Ring (Swedish version)/Ring Ring (Spanish version)/Ring Ring (German version)
  14. Honey Honey (Swedish version)



Utgitt 1995 Format 4CD
Sjanger Pop Antall spor 66
Artist ABBA Label Polar
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 1743234


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende