That Never Was - Eric Wolfson Sings The Alan Parsons Project (CD)

Eric Woolfson

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Golden Key
  2. Nothing Can Change My Mind
  3. Rumour Goin' Round
  4. Any Other Day
  5. I Can See Round Corners
  6. Steal Your Heart Away
  7. Along The Road Together
  8. Somewhere In The Audience
  9. Train To Wuxi
  10. Immortal


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Eric Woolfson
Label Limelight Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer LREC0590