That Within Blood Ill Tempered (CD)

Shai Hulud

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Scornful Of The Motives And Virtue Of Others
  2. Let Us At Last Praise The Colonizers Of Dreams
  3. Consummate Dragon
  4. Willing Oneself To Forget What Cannot Otherwise Be Forgiven
  5. Two And Twenty Misfortunes
  6. Being Exemplary
  7. Given Flight By Demon's Wings
  8. Whether To Cry Or Destory
  9. This Song: For The True And Passionte Lovers Of Music
  10. Ending The Perpetual Tragedy


Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Shai Hulud
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer REV115.2