That's How Rhythm Was Born (CD)

The Boswell Sisters

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Rock And Roll
  2. Between The Devil And The Deep Blue Sea
  3. Louisana Hayride
  4. Shuffle Off To Buffalo
  5. Sophisticated Lady
  6. Song Of Surrender
  7. Sleep, Come On And Take Me
  8. That's How Rhythm Was Born (78rpm Version)
  9. The Sentimental Gentleman From Georgia
  10. Coffee In The Morning And Kisses In The Night
  11. Forty-Second Street
  12. Minnie The Moocher's Wedding Day
  13. The Darktown Strutters Ball
  14. If I Had A Million Dollars
  15. It's Written All Over Your Face
  16. Charlie Two-Step
  17. Trav'lin' All Alone
  18. St. Louis Blues
  19. Dinah
  20. The Object Of My Affection (78 Rpm Version)



Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 20 Artist The Boswell Sisters
Label Superbird Leverandør Import
Bestillingsnummer SUBI20.2