That's How They Do It In Dixie: The Essential Collection (CD)

Hank Williams Jr.

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. That's How They Do It in Dixie
  2. Family Traditional
  3. All My Rowdy Friends Are Coming Over Tonight
  4. A Country Boy Can Survive
  5. Whiskey Bent and Hell Bound
  6. There's a Tear in My Beer
  7. If Heaven Ain't a Lot Like Dixie
  8. Born to Boogie
  9. Women Never Had
  10. Country State of Mind
  11. My Name Is Bocephus
  12. Stirrin' It Up


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Hank Williams Jr.
Label Curb Leverandør Import
Bestillingsnummer CRB78881.2