Inngår i kampanje

That's Me - The Greatest Hits (CD)

Agnetha Fältskog

81,75 8175 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Heat Is On, The
  2. Last Time, The
  3. Let It Shine
  4. Winner Takes It All, The
  5. I Wasn't The One (Who Said Goodbye)
  6. Way You Are, The
  7. It's So Nice To Be Rich
  8. I Won't Let You Go
  9. Never Again
  10. Eyes Of A Woman
  11. Slipping Through My Fingers
  12. One Way Love
  13. Can't Shake Loose
  14. Wrap Your Arms Around Me
  15. Queen Of Hearts, The
  16. That's Me
  17. Turn The World Around
  18. You're There
  19. Fly Like The Eagle


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 19
Artist Agnetha Fältskog Label Polar
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5399282