That's The Way (CD)

That's The Way (CD)

Michael Morales

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Better Way
  2. Change The World
  3. Where Does Love Live
  4. That's The Way
  5. Blood
  6. Let You In
  7. What Kind Of Fool
  8. No Tomorrow
  9. Maria
  10. I Remind Me Of You
  11. Driving Back To Your Heart
  12. No Way Out


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 12
Artist Michael Morales Label Major Mtm Music
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer MTM 068101