That's What I Say - John Scofield Plays The Music Of Ray Charles (CD)

John Scofield

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Busted
  2. What'd I Say
  3. Sticks An Stones
  4. I Don't Need No Doctor
  5. Cryin' Time
  6. I Can't Stop Loving You
  7. Hit The Road Jack
  8. Talkin' Bout You: I Got A Woman / Medley
  9. Unchain My Heart (Part 1)
  10. Let's Go Get Stoned
  11. Night Time Is The Right Time
  12. You Don't Know Me
  13. Georgia On My Mind



Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 13 Artist John Scofield
Label Verve Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 9880534