That's Where I Came In (CD)

Hadda Brooks

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Keep Your Hand On Your Heart (rehearsal)
  2. Take Me
  3. Why Was I Born
  4. Always
  5. Anna Lucasta
  6. Best Things In Life Are Free
  7. That's My Desire
  8. That's Where I Came In
  9. Sailboat In The Moonlight
  10. I'm The Lonesomest Gal In Town
  11. Can't We Be Friends
  12. Tomorrow Night
  13. You're Real Gone
  14. This Will Make You Laugh
  15. I Must Have That Man
  16. I'll Go On Living Loving You
  17. What Have I Done
  18. This Time We're Through
  19. I'll Get By
  20. You Won't Let Me Go
  21. Please Be Kind
  22. I Can't Get Started
  23. After You've Gone
  24. Out Of The Blue


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 24 Artist Hadda Brooks
Label Ace Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer CDCHD1046