The #1 Hits Collection (2CD)

Conway Twitty

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


  1. It's Only Make Believe
  2. Next In Line
  3. I Love You More Today
  4. To See My Angel Cry
  5. Hello Darlin'
  6. Fifteen Years Ago
  7. After The Fire Is Gone
  8. How Much More Can She Stand
  9. Lead Me On
  10. Lost Her Love On Our Last Date
  11. I Can't Stop Loving You
  12. She Needs Someone To Hold Her
  13. Louisiana Woman Mississippi Man
  14. You've Never Been This Far Before
  15. There's A Honky Tonk Angel (Who'll Take Me Back In)
  16. As Soon As I Hang Up The Phone
  17. I See The Want In Your Eyes
  18. Linda On My Mind
  19. Touch The Hand
  20. Feelings
  21. This Time I've Hurt Her More Than She Loves Me
  22. After All The Good Is Gone
  23. Games That Daddies Play
  24. I Can't Believe She Gives It All To Me
  25. Play Guitar Play
  26. I've Already Loved You In My Mind
  27. Don't Take It Away
  28. I May Never Get To Heaven
  29. Happy Birthday Darlin'
  30. I'd Love To Lay You Down
  31. Rest Your Love On Me
  32. Tight Fittin' Jeans
  33. Red Neckin' Love Makin' Night


Utgitt 2000 Format 2CD
Sjanger Country Antall spor 33
Artist Conway Twitty Label MCA
Bestillingsnummer 1701522