The 30th Anniversary Concert Live In Tokyo (2CD)

Michael Schenker

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Welcome Howl
  2. Feels Like A Good Thing
  3. Cry For The Nations
  4. Let Sleeping Dogs Lie
  5. Armed And Ready
  6. Victim Of Illusion
  7. Are You Ready To Rock
  8. I Want You
  9. A Night To Remember
  10. Into The Arena
Disk 2
  1. Lost Horizons
  2. Rock My Nights Away
  3. On And On
  4. Attack Of The Mad Axeman
  5. Ride On My Way
  6. Rock Bottom
  7. Dance Lady Gipsy
  8. Doctor, Doctor



Utgitt 2010 Format 2CD
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Michael Schenker, Michael Schenker Group
Label In-Akustik Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer INAK0169098