The 5000 Spirits Or The Layers Of The Onion (CD)

The Incredible String Band

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Chinese White
  2. No Sleep Blues
  3. Painting Box
  4. Mad Hatter's Song
  5. Little Cloud
  6. Eyes Of Fate
  7. Blues For The Muse
  8. Hedgehog's Song
  9. First Girl I Loved
  10. You Know That You Could Be
  11. My Name Is Death
  12. Gently Tender
  13. Way Back In The 1960's



Utgitt 1967 Format CD
Sjanger Rock Antall spor 13
Artist The Incredible String Band Label Elektra
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0075596091329