The 50th Anniversary Collection (2CD)

James Brown

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Please, Please, Please
  2. Try Me
  3. Good Good Lovin´
  4. I´ll Go Crazy
  5. Think
  6. Bewildered
  7. Lost Someone
  8. Night Train
  9. Prisoner Of Love
  10. Out Of Sight
  11. Papa´s Got A Brand New Bag, Pt.1
  12. I Got You (I Feel Good)
  13. It´s A Man´s, Man´s, Man´s World
  14. Bring It Up
  15. Let Yourself Go
  16. Cold Sweat, Pt.1
  17. Get It Together, Pt.1
  18. There Was A Time
  19. I Can´t Stand Myself (When You Touch Me), Pt. 1
  20. I Got The Feelin´
  21. Licking Stick-Licking Stick, Pt.1
  22. Say It Loud--I´m Black And I´m Proud, Pt.1
  23. Give It Up Or Turnit A Loose
  24. I Don´t Want Nobody To Give Me Nothing (Open Up The Door I´ll Get It Myself), Pt.1
  25. Popcorn, The
  26. Mother Popcorn, Pt.1
  27. Ain´t It Funky Now, Pt.1
Disk 2
  1. It´s A New Day, Pt.1
  2. Sex Machine (Get Up I Feel Like Being A), Pt. 1
  3. Superbad, Pt.1
  4. Get Up, Get Into It And Get Involved, Pt.1
  5. Soul Power, Pt.1
  6. Hot Pants (She Got To Use What She Got To Get What She Wants), Pt.1
  7. Make It Funky, Pt.1
  8. I´m A Greedy Man, Pt.1
  9. Talkin´ Loud And Sayin´ Nothing, Pt.1
  10. There It Is, Pt.1
  11. Get On The Good Foot, Pt.1
  12. I Got Ants In My Pants, Pt.1
  13. Down And Out In New York City
  14. Sexy, Sexy, Sexy
  15. Doing It To Death, Pt.1 - Fred Wesley And The JB´s
  16. Payback, The, Pt.1
  17. My Thang
  18. Papa Don´t Take No Mess, Pt. 1
  19. Funky President (People It´s Bad)
  20. Get Up Offa That Thing
  21. Bodyheat Pt. 1
  22. It´s Too Funky In Here
  23. Static, Pts. 1 & 2


Utgitt 2003 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 50 Artist James Brown
Label Polydor Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 9860725


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende