The Absolutely Essential Collection (3CD)

Jim Reeves

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Utgitt 2011 Format 3CD
Sjanger Country Antall disker 3
Antall spor 60 Artist Jim Reeves
Label Proper Box Bestillingsnummer BT3037
Disk 1
  1. Each Beat Of My Heart
  2. Bimbo
  3. Butterfly Love
  4. It's Hard To Love Just One
  5. Let Me Love You Just A Little
  6. Mexican Joe
  7. Wagon Load Of Love
  8. Whispering Willow
  9. Beatin' On The Ding Dong
  10. Echo Bonita
  11. Gypsy Heart
  12. I Love You (With Ginny Wright)
  13. I'll Always Love You
  14. I'll Follow You
  15. Let Me Remember (Things I Can't Forget)
  16. My Rambling Heart
  17. Padre Of Old San Antone
  18. Penny Candy
  19. Shall We Gather At The River (Mother Went A-Walkin’)?
  20. The Wilder Your Heart Beats (The Sweeter You Are)
Disk 2
  1. Then I'll Stop Loving You
  2. Where Does A Broken Heart Go?
  3. You're The Sweetest Thing
  4. Are You The One?
  5. Drinking Tequila
  6. Give Me One More Kiss
  7. Hillbilly Waltz
  8. How Many?
  9. Red Eyed And Rowdy
  10. Yonder Comes A Sucker
  11. Your Old Love Letters
  12. According To My Heart
  13. Am I Losing You?
  14. Beyond The Shadow Of A Doubt
  15. Have I Told You Lately That I Love You?
  16. I've Lived A Lot In My Time
  17. My Lips Are Sealed
  18. Oklahoma Hills
  19. Four Walls
  20. My Happiness
Disk 3
  1. Two Shadows On Your Window
  2. Waiting For A Train
  3. Anna Marie
  4. Billy Bayou
  5. Blue Boy
  6. Charmaine
  7. Goodnight Irene
  8. Mona Lisa
  9. Roly Poly
  10. Home
  11. In The Garden
  12. It Is No Secret (What God Can Do)
  13. May The Lord Bless And Keep You
  14. Precious Memories
  15. Scarlet Ribbons For Her Hair
  16. Teach Me How To Pray
  17. Whispering Hope
  18. A Beautiful Life
  19. He'll Have To Go
  20. I'm Getting Better