Inngår i kampanje

The Absolutely Essential Collection (3CD)

Sister Rosetta Tharpe

59,50 5950 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. The Lonesome Road
  2. Rock Me
  3. My Man And I
  4. Bring Back Those Happy Days
  5. I Looked Down The Lane (And I Wondered)
  6. God Don't Like It
  7. Saviour Don't Pass Me By
  8. Sit Down
  9. There Is Something Within Me
  10. Stand By Me
  11. Trouble In Mind
  12. Rock Daniel
  13. Four Or Five Times
  14. Shout, Sister, Shout
  15. That's All
  16. I'm In His Care
  17. Nobody's Fault But Mine
  18. What He Done For Me
  19. I Want Jesus To Walk Around My Bedside
  20. All Over This World
Disk 2
  1. Strange Things Happen Every Day
  2. I Want A Tall Skinny Papa
  3. Pure Religion
  4. Let That Liar Alone
  5. The Devil Has Thrown Him Down
  6. Sleep On Darling Mother
  7. I Want To Live So God Can Use Me
  8. What's The News
  9. Nobody Knows, Nobody Cares
  10. Jesus Taught Me How To Pray
  11. Forgive Me Lord And Try Me One More Time
  12. What Is The Soul Of Man?
  13. Singing In My Soul
  14. I Claim Jesus First
  15. Two Little Fishes And Five Loaves Of Bread
  16. Don't Take Everybody To Be Your Friend
  17. How Far From God
  18. When I Move To The Sky
  19. Jesus Is Here To Stay
  20. Jonah
Disk 3
  1. This Train
  2. Up Above My Head, I Hear Music In The Air
  3. Down By The Riverside
  4. Precious Memories
  5. God's Mighty Hand
  6. Oh, When I Come To The End Of My Journey
  7. The Lord Followed Me
  8. Didn't It Rain
  9. Stretch Out
  10. Beams Of Heaven
  11. My Journey To The Sky
  12. Teach Me To Be Right
  13. I Heard My Mother Call My Name
  14. Heaven Is Not My Home
  15. Ain't No Grave Hold My Body Down
  16. Lay Down Your Soul
  17. Family Prayer
  18. Jericho
  19. 99 And A Half Won't Do
  20. Take My Hand, Precious Lord


Utgitt 2016 Format 3CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Artist Sister Rosetta Tharpe Label Big3/Proper
Leverandør Border Music Norway AS Bestillingsnummer BT3122