Inngår i kampanje

The Absolutely Essential Collection (3CD)

Fred Astaire

59,50 5950 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Cheek To Cheek
  2. Isn't This A Lovely Day?
  3. "Top Hat, White Tie And Tails"
  4. A Fine Romance
  5. Night And Day
  6. Fascinating Rhythm
  7. The Half Of It, Dearie Blues
  8. My One And Only
  9. Puttin' On The Ritz
  10. Not My Girl
  11. Crazy Feet
  12. After You, Who?
  13. Flying Down To Rio
  14. Music Makes Me
  15. We're In The Money
  16. No Strings
  17. The Piccolino
  18. Bojangles Of Harlem
  19. Pick Yourself Up
  20. Never Gonna Dance
Disk 2
  1. Let's Face The Music And Dance
  2. They Can't Take That Away From Me
  3. I'm Putting All My Eggs In One Basket
  4. Let Yourself Go
  5. Let's Call The Whole Thing Off
  6. We Saw Sea
  7. I'm Building Up To An Awful Let-Down
  8. I'd Rather Lead A Band
  9. I've Got Beginner's Luck
  10. Slap That Bass
  11. Shall We Dance?
  12. They All Laughed
  13. I Can't Be Bothered Now
  14. Things Are Looking Up
  15. I Used To Be Colour Blind
  16. The Yam
  17. Dream Dancing
  18. The Wedding Cake Walk
  19. (I Ain't Hep To That Step But I'll) Dig It
  20. Poor Mister Chisholm
Disk 3
  1. The Way You Look Tonight
  2. Change Partners
  3. Nice Work If You Can Get It
  4. A Foggy Day
  5. Love Of My Life
  6. Me And The Ghost Upstairs
  7. Since I Kissed My Baby Goodbye
  8. Who Cares?
  9. Just Like Taking Candy From A Baby
  10. So Near And Yet So Far
  11. You Were Never Lovelier
  12. I'm Old Fashioned
  13. Dearly Beloved
  14. You're Easy To Dance With
  15. I Can't Tell A Lie
  16. If Swing Goes, I Go Too
  17. A Couple Of Swells
  18. The Liar Song
  19. Steppin' Out With My Baby
  20. I Won't Dance


Utgitt 2016 Format 3CD
Sjanger Jazz Antall disker 3
Antall spor 60 Artist Fred Astaire
Label Big3/Proper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer BT3119