The Absolutely Essential Collection (3CD)

Kitty Wells

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. It Wasn't God Who Made Honky Tonk Angels
  2. Release Me
  3. The Things I Might Have Been
  4. I Heard The Jukebox Playing
  5. Paying For That Back Street Affair
  6. I Don't Claim To Be An Angel
  7. Hey Joe
  8. Cheatin's A Sin
  9. You're Not Easy So To Forget
  10. I'm A Stranger In My Home
  11. Thou Shalt Not Steal
  12. I Gave My Wedding Dress Away
  13. Whose Shoulder Will You Cry On
  14. There's Poison In Your Heart
  15. As Long As I Live
  16. I'm In Love With You
  17. Lonely Side Of Town
  18. Make Believe ('til We Can Make It Come True)
  19. I've Kissed You My Last Time
  20. I'd Rather Stay Home
Disk 2
  1. Makin' Believe
  2. One By One
  3. How Far Is Heaven?
  4. Searching (For Someone Like You)
  5. You And Me
  6. Repenting
  7. No One But You
  8. I'm Counting On You
  9. Oh So Many Years
  10. Three Ways (To Love You)
  11. (I'll Always Be Your) Fraulein
  12. Stubborn Heart
  13. He's Lost His Love For Me
  14. She's No Angel
  15. One Week Later
  16. Touch And Go Heart
  17. Jealousy
  18. The Waltz Of The Angels
  19. Mommy For A Day
  20. All The Time
Disk 3
  1. I Can't Stop Loving You
  2. Heartbreak U.S.A.
  3. Your Wild Life's Gonna Get You Down
  4. Amigo's Guitar
  5. Dust On The Bible
  6. I Dreamed I Searched Heaven For You
  7. Left To Right
  8. Carmel By The Sea
  9. I Can't Tell My Heart That
  10. Sugartime
  11. I'll Be All Smiles Tonight
  12. Let Me Help You Forget
  13. The Other Cheek
  14. Fickle Fun
  15. There Must Be Another Way To Live
  16. Day Into Night
  17. Our Mansion Is A Prison Now
  18. Unloved, Unwanted
  19. We Missed You
  20. Will Your Lawyer Talk To God?


Utgitt 2017 Format 3CD
Sjanger Country Antall disker 3
Antall spor 60 Artist Kitty Wells
Label Big3/Proper Bestillingsnummer BT3143