The Absolutely Essential Collection (3CD)

Nat King Cole

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Sweet Lorraine
  2. Scotchin' With The Soda
  3. That Ain't Right
  4. Hit That Jive, Jack
  5. All For You
  6. Straighten Up And Fly Right
  7. Gee Baby, Ain't I Good To You
  8. If You Can't Smile And Say Yes (Please Don't Cry And Say No)
  9. It's Only A Paper Moon
  10. I Can't See For Lookin'
  11. I'm A Shy Guy
  12. Come To Baby, Do!
  13. The Frim Fram Sauce
  14. (Get Your Kicks On) Route 66
  15. You Call It Madness (But I Call It Love)
  16. The Best Man
  17. (I Love You) For Sentimental Reasons
  18. Meet Me At No Special Place (And I'll Be There At No Particular Time)
  19. You Don't Learn That In School
  20. The Christmas Song
  21. Nature Boy
  22. Those Things Money Can't Buy
  23. What'll I Do
  24. Put 'em In A Box, Tie 'em With A Ribbon
  25. Kee-Mo Ky-Mo (The Magic Song)
  26. Flo And Joe
  27. My Mother Told Me
  28. Exactly Like You
  29. My Baby Just Cares For Me
  30. For You, My Love (Feat. Nellie Lutcher)
  31. I Almost Lost My Mind
  32. Mona Lisa
  33. Orange Coloured Sky
  34. Jet
  35. Pollen Path
  36. Unforgettable
  37. Somewhere Along The Way
  38. Walkin' My Baby Back Home
  39. Funny (Not Much)
  40. Because You're Mine
  41. Pretend
  42. Don't Let Your Eyes Go Shopping (For Your Heart)
  43. Faith Can Move Mountains
  44. Can't I?
  45. Mother Nature And Father Time
  46. Tenderly
  47. Lover, Come Back To Me
  48. Answer Me, My Love
  49. Smile
  50. A Blossom Fell
  51. Dreams Can Tell A Lie
  52. Too Young To Go Steady
  53. Love Me As Though There Were No Tomorrow
  54. It's All In The Game
  55. My Personal Possession
  56. When I Fall In Love
  57. Send For Me
  58. Stardust
  59. When Rock And Roll Came To Trinidad
  60. The Party's Over


Utgitt 2011 Format 3CD
Sjanger Jazz Antall disker 3
Antall spor 60 Artist Nat King Cole
Label Big3/Proper Bestillingsnummer BT3009