The Absolutely Essential Collection (3CD)

Peggy Lee

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Baby Is What He Calls Me
  2. Waitin' For The Train To Come In
  3. I'm Glad I Waited For You
  4. I Don't Know Enough About You
  5. Linger In My Arms A Little Longer, Baby
  6. It's A Good Day
  7. It's All Over Now
  8. Birmingham Jail
  9. Everything's Moving Too Fast
  10. Chi-Baba, Chi-Baba (My Bambino Go To Sleep)
  11. There'll Be Some Changes Made
  12. Golden Earrings
  13. Talkin' To Myself About You
  14. Why Don't You Do Right?
  15. Baby Don't Be Mad At Me
  16. Laroo, Laroo, Lilli Bolero
  17. Caramba! It's The Samba
  18. Manana Is Soon Enough For Me
  19. All Dressed Up With A Broken Heart
  20. For Every Man There's A Woman
  21. Bubble-Loo, Bubble-Loo
  22. Don't Smoke In Bed
  23. Bali Ha'i
  24. I'm Gonna Wash That Man Right Out Of My Hair
  25. Riders In The Sky (A Cowboy Legend)
  26. Crazy He Calls Me
  27. Got The Gate On The Golden Gate
  28. The Old Master Painter
  29. Show Me The Way To Get Out Of This World (Cause That's Where Everything Is)
  30. Lover Come Back To Me
  31. September In The Rain
  32. Nice Work If You Can Get It
  33. Baby Won't You Please Come Home?
  34. I Get Ideas
  35. Don't Fan The Flame
  36. Be Anything (But Me Mine)
  37. You Go To My Head
  38. Just One Of Those Things
  39. Lover
  40. Sans Souci
  41. River, River
  42. I've Got You Under My Skin
  43. I Didn't Know What Time It Was
  44. Love Me Or Leave Me
  45. Black Coffee
  46. Baubles, Bangles And Beads
  47. Johnny Guitar
  48. Let Me Go Lover
  49. Oh, Didn't He Ramble
  50. Sugar
  51. Somebody Loves Me
  52. Bye Bye Blackbird
  53. Mr. Wonderful
  54. The Man I Love
  55. Happiness Is A Thing Called Joe
  56. Then I'll Be Tired Of You
  57. My Heart Stood Still
  58. There Is No Greater Love
  59. The Folks Who Live On The Hill
  60. Fever


Utgitt 2011 Format 3CD
Sjanger Pop Antall disker 3
Antall spor 60 Artist Peggy Lee
Label Big3/Proper Bestillingsnummer BT3039