The Absolutely Essential Collection (3CD)

Joan Baez

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Ubekreftet leveringstid Ikke på lager hos leverandør.
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. Silver Dagger
  2. East Virginia
  3. Fare Thee Well (10,000 Miles)
  4. House Of The Rising Sun
  5. All My Trials
  6. Wildwood Flower
  7. Donna Donna
  8. John Riley
  9. Rake And Rambling Boy
  10. Little Moses
  11. Mary Hamilton
  12. Henry Martin
  13. El Preso Numero Nueve (The Ninth Prisoner)
  14. Wagoner's Lad
  15. The Trees They Do Grow High
  16. The Lily Of The West
  17. Silkie
  18. Engine 143
  19. Once I Knew A Pretty Girl
  20. Lonesome Road
  21. Banks Of The Ohio
  22. Pal Of Mine
  23. Barbara Allen
  24. The Cherry Tree Carol
  25. Old Blue
  26. Railroad Boy
  27. Plaisir D'Amour
  28. Babe I'm Gonna Leave You
  29. Geordie (Child No. 209)
  30. Copper Kettle
  31. Kumbaya
  32. What Have They Done To The Rain?
  33. Black Is The Colour Of My True Love's Hair
  34. Danger Waters (Hold Me Tight)
  35. Gospel Ship (When We Were Travelling Through The Air)
  36. The House Carpenter (Child No. 243)
  37. Pretty Boy Floyd
  38. Lady Mary
  39. Ate Amanha (Until Tomorrow)
  40. Matty Groves (Child No. 81)
  41. Banks Of The Ohio
  42. O What A Beautiful City
  43. Sail Away Ladies
  44. Black Is The Colour
  45. Lowlands
  46. What You Gonna Call Your Pretty Little Baby
  47. Kitty (Duet With Bill Wood)
  48. So Soon In The Morning (Duet With Bill Wood)
  49. Careless Love (Duet With Bill Wood)
  50. Don't Weep After Me (Duet With Bill Wood And Ted Alevios)
Utgitt 2015 Format 3CD
Sjanger Rock Antall disker 3
Artist Joan Baez Bestillingsnummer BT3096