The Absolutely Essential Collection (3CD)

Sammy Davis Jr.

95,20 9520 Veil. pris 119,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. Love Me Or Leave Me
  2. Hey There
  3. And This Is My Beloved
  4. Lonesome Road
  5. September Song
  6. Glad To Be Unhappy
  7. The Red Grapes
  8. Love (Your Magic Spell Is Everywhere)
  9. Birth Of The Blues
  10. Six Bridges To Cross
  11. All Of You
  12. Stan' Up And Fight (Until You Hear De Bell)
  13. My Funny Valentine
  14. Don't Let Her Go
  15. In A Persian Market
  16. You Do Something To Me
  17. Back Track!
  18. Circus
  19. It's All Right With Me
  20. Dangerous
  21. That Old Black Magic
  22. Something's Gotta Give
  23. Just One Of Those Things
  24. Adelaide
  25. I'll Know
  26. The Man With The Golden Arm
  27. Frankie And Johnny
  28. Too Close For Comfort
  29. Jacques D'iraque
  30. Five
  31. You're Sensational
  32. Goodbye, So Long, I'm Gone
  33. French Fried Potatoes And Ketchup
  34. Earthbound
  35. New York's My Home
  36. The Golden Key
  37. All About Love
  38. Long Before I Knew You
  39. Happy To Make Your Acquaintance
  40. I Never Got Out Of Paris
  41. What Kind Of Fool Am I?
  42. Gonna Build A Mountain
  43. No Fool Like An Old Fool
  44. But Not For Me
  45. Someone To Watch Over Me
  46. Don't Blame Me
  47. Unspoken
  48. When I Fall In Love
  49. I Ain't Gonna Change (The Way I Feel About You)
  50. Song And Dance Man
  51. That's Anna
  52. The Lady Is A Tramp
  53. I Got A Woman
  54. Get On The Right Track, Baby
  55. Face To Face
  56. This Little Girl Of Mine
  57. Mess Around
  58. Thou Swell
  59. Deed I Do
  60. A Lot Of Livin' To Do
Utgitt 2016 Format 3CD
Sjanger Jazz Antall disker 3
Antall spor 60 Artist Sammy Davis Jr.
Label Big3/Proper Bestillingsnummer BT3109