The Amber Gatherers (CD)

Alasdair Roberts

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Riddle Me This
  2. Where Twines The Path
  3. Waxwing
  4. I Had A Kiss Of The King´s Hand
  5. The Cruel War
  6. Let Me Lie And Bleed Awhile
  7. Firewater
  8. River Rhine
  9. I Have A Charm
  10. The Old Men Of The Shells
  11. The Calfless Cow


Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Alasdair Roberts
Label Drag City Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DC326CD