The Anthology 1 (2CD)

The Beatles

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. Free As A Bird
  2. Speech: John Lennon
  3. That'll Be The Day (mono) - Quarrymen (The)
  4. In Spite Of All The Danger (mono) - Quarrymen (The)
  5. Speech: Paul McCartney
  6. Hallelujah, I Love Her So (mono)
  7. You'll Be Mine (mono)
  8. Cayenne (mono)
  9. Speech: Paul
  10. My Bonnie - Tony Sheridan
  11. Ain't She Sweet
  12. Cry For A Shadow
  13. Speech: John
  14. Speech: Brian Epstein
  15. Searchin' (mono)
  16. Three Cool Cats (mono)
  17. Sheik Of Araby, The (mono)
  18. Like Dreamers Do (mono)
  19. Hello Little Girl (mono)
  20. Speech: Brian Epstein
  21. Besame Mucho (mono)
  22. Love Me Do (alternate version, mono)
  23. How Do You Do It (mono)
  24. Please Please Me (early version, mono)
  25. One After 909 (sequence, mono)
  26. One After 909 (complete, mono)
  27. Lend Me Your Comb (mono)
  28. I'll Get You (live, mono)
  29. Speech: John
  30. I Saw Her Standing There (live, mono)
  31. From Me To You (live, mono)
  32. Money (That's What I Want) (live, mono)
  33. You Really Got A Hold On Me (live, mono)
  34. Roll Over Beethoven (live, mono)
Disk 2
  1. She Loves You (live, mono)
  2. Till There Was You (live, mono)
  3. Twist And Shout (live, mono)
  4. This Boy (from 'The Morecambe And Wise Show', mono)
  5. I Want To Hold Your Hand (from 'The Morecambe And Wise Show', mono)
  6. Speech: Eric Morecambe And Ernie Wise
  7. Moonlight Bay (from 'The Morecambe And Wise Show', mono)
  8. Can't Buy Me Love (alternate take)
  9. All My Loving (live, from 'The Ed Sullivan Show', mono)
  10. You Can't Do That (alternate take)
  11. And I Love Her (alternate version)
  12. Hard Day's Night, A (alternate take)
  13. I Wanna Be Your Man (from 'Around The Beatles' TV show)
  14. Long Tall Sally (from 'Around The Beatles' TV show)
  15. Boys (from 'Around The Beatles' TV show)
  16. Shout (from 'Around The Beatles' TV show)
  17. I'll Be Back (take 2)
  18. I'll Be Back (take 3)
  19. You Know What To Do
  20. No Reply (demo)
  21. Mr. Moonlight (alternate version)
  22. Leave My Kitten Alone
  23. No Reply (alternate take)
  24. Eight Days A Week (sequence)
  25. Eight Days A Week (complete alternate take)
  26. MEDLEY: Kansas City/Hey-Hey-Hey-Hey! (alternate take)


Utgitt 1995 Format 2CD
Sjanger Rock Antall spor 60
Artist The Beatles Label Apple
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 7243 8344452