The Anthology (2CD)

Loleatta Holloway

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Two Sides To Every Story
  2. Hit And Run (7" mix)
  3. Ripped Off
  4. Greatest Performance Of My Life
  5. Catch Me On The Rebound
  6. I May Not Be There When You Want Me
  7. All About The Paper
  8. Runaway
  9. Love Sensation
  10. Mama Won't Papa Won't
  11. Dance What'cha Wanna
  12. Short End Of The Stick
  13. Good Good Feeling
  14. Seconds (Shep Pettibone 12" mix edit)
  15. Dreamin' (7" mix)
Disk 2
  1. There'll Come A Time
  2. What Now
  3. Only You
  4. That's How Heartaches Are Made
  5. I've Been Loving You Too Long
  6. We're Getting Stronger (The Longer We're Together)
  7. You Light Up My Life
  8. There Must Be A Reason
  9. That's What You Said
  10. I'm In Love
  11. Baby It's You
  12. Sweet Mother Of Mine
  13. Long Hard Climb To Love
  14. My Way
  15. Two Became A Crowd
  16. Is It Just A Man's Way
  17. Worn Out Broken Heart (7" version)


Utgitt 2005 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 32 Artist Loleatta Holloway
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SALK020.2